Wildavond - zondag 24 november a.s.

Bijzonder culinaire avond met een 4-gangen wildmenu

Amuse

Wildzwijnfilet, espuma eendenlever, appel, amandel, cacao

Wijn: Soave Spumante, Corte Mainente, Veneto, Italië

Voorgerecht

Tartaar van hert, topinamboer, crosne, granaatappel, salmiak, gerookte olijfolie en oude aceto balsamico

Wijn: J&G Chenin Blanc, Robertson, Zuid-Afrika

Tussengerecht

Wilde duif, biet, vacherin mont d’Or, gekarameliseerde appel, boekweit, jus van calvados

Wijn: Haltinger, Spätburgunder, Baden, Duitsland

Hoofdgerecht

Reebout, rode kool, mousseline, en krokante aardappel, paddestoelen, witlof, postelein en eigen jus

Wijn: Ribeira del Duero Roble, Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Miros, Spanje

Dessert

Gepocheerde peer, panforte, espuma 5-spices, vanille ijs, crumble, merengue, atsina

Wijn: Dorado Cesar Florido, Moscatel, Jerez, Spanje

Menuprijs 4-gangen inclusief bijpassende wijnen € 69,50

Reserveer snel!