Menukaart Restaurant De Dukdalf

dagelijks vanaf 17.30 uur - heerlijke streek- en seizoensgebonden producten

Voorgerechten

Dungesneden coquille St. Jacques, bulgur, mayonaise van kaffirlime, venkel, citrusvinaigrette, tchulipeper € 14,75

Tartaar van rund, bloemkool, gehakte oester, haringkuit, crème fraîche, mierikswortel, krokante aardappel € 14,50

Geschroeide sliptong, tomaat, mint,
cecina y leon, vinaigrette van schaaldieren € 14,75

Zacht gegaarde kalfswang, gekonfijte eendenlever, knolselderij, granaatappel, aceto balsamico, gerookte olijfolie € 13,50

Salade kropsla, pompoen, kokos, rijstvel, cashewnoot, espuma vadouvan (vegetarisch) € 12,50

Hoofdgerechten

Entrecôte, maïs, paprika, chorizo en jus van piment d’espelette €27,50

Parelhoenfilet, gekonfijte eendenlever, pastinaak, helianthus, crue de cacao, hazelnoot, duindoorn en jus van gevogelte € 23,50

Gegrilde grietfilet, mosselen, bloemkool, romanesco, zwarte quinoa en saus van saffraan € 27,00

Gebakken kabeljauw, aardappelmousseline, knolselderij, cantharellen, krokante aardappel en saus van zuurkool € 24,50

Risotto paddestoelen, champignons, 63°C eidooier, groene asperges, parmezaan en luchtige saus van cantharellen € 22,00

Verse friet met huisgemaakte mayonaise € 4,50

Desserts

Cremeux van chocolade, mango, Jamaicaanse peper, zeezout, olijfolie, espuma van witte chocolade en chocoladesorbet € 10,50

Mandarijn, yuzu, lemoncurd, rice crispy en miso € 10,50

Dessert van het maandmenu € 9,50             

Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle € 12,00

Maandmenu

Ons maandmenu is een maandelijks wisselend keuzemenu van 3, 4, 5, 6 of 7 gangen. Bekijk het maandmenu

7-gangen verrassingsmenu

Alleen per tafel te bestellen tot 20.00 uur, € 65,00

Wijnkaart

Met trots presenteren wij u de wijnkaart van restaurant de Dukdalf.

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!