Menukaart Restaurant De Dukdalf

dagelijks vanaf 17.30 uur - heerlijke streek- en seizoensgebonden producten

Voorgerechten

Geschroeide coquille St. Jacques, doperwt, hangop, venkel, mint, radijs, kamille € 14,75

Tartaar van rund, wilde garnaal, charentais meloen, krokant rijstvel, mayonaise van colombo kerrie, zeekraal € 14,50

Geroosterde tonijn, riso venere, kombu dashi, algen, bonito, enoki, miso, daikoncress, sakura cress € 14,50

Op lage temperatuur gegaarde eendenborst, eendenlever, sesam, mango, hoisin, kokos € 13,75

Broodpudding van Taleggio, tomaat, basilicum, vadouvan espuma, ras el hanout (vegetarisch) € 12,50

Hoofdgerechten

Zacht gegaard rugfilet van Iberico varken, biet, cantharellen, opperdoezer ronde, jus van gebakken mosterd € 23,50

Entrecote Clare Valley, wortel, geprakte aardappel, krokante aardappel, jus van bonenkruid € 27,50

Op de graat gebakken sliptong, tomaat, ricotta, riso venere, basilicum, beurre blanc € 26,75

Op de huid gebakken koningsvis, bulgur, radijs, komkommer, hangop, mierikswortel, saus van schaaldieren € 23,75

Fideuá, doperwt, venkel, krokant rijstvel, paksoy, luchtige saus van citroengras (vegetarisch) € 21,50

Verse friet met huisgemaakte mayonaise € 4,50

Desserts

Sous-vide gegaarde rabarber, yoghurt, cremeux van witte chocolade, muesli, venkel, merengue, ijs van witte chocolade, espuma van honing € 10,50

Aardbeien, pannacotta, olijf, rice crispy, merengue, ijs van Jamaicaanse peper, crumble, vinaigrette van port en olijfolie € 10,50

Dessert van het maandmenu € 9,50

Kaasassortiment van Bourgondisch Lifestyle € 12,00

Maandmenu

Ons maandmenu is een maandelijks wisselend keuzemenu van 3, 4, 5, 6 of 7 gangen. Bekijk het maandmenu

7-gangen verrassingsmenu

Alleen per tafel te bestellen tot 20.00 uur, € 65,00

Wijnkaart

Met trots presenteren wij u de wijnkaart van restaurant de Dukdalf.

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!