Maandmenu Restaurant De Dukdalf - juli 2018

dagelijks vanaf 17.30 uur - elke maand een nieuwe kaart

Voorgerechten

Geschroeide coquille St. Jacques, biet, boekweit, kalamansi € 13,50

Wijnsuggestie: Quartilho Branco, Fernão Pires, Tejo, Portugal

Tartaar van kalf, langoustine, 63°C eidooier, krokant spek, augurk, mizuna, mayonaise van ansjovis € 13,50

Wijnsuggestie: Quartilho Branco, Touriga Nacional, Syrah, Aragonez, Tejo, Portugal

Tussengerecht

Gegrilde scholfilet, bloemkool, mosselen, zwarte quinoa, Cecina de León, bieslook, beurre blanc € 14,50

Wijnsuggestie: Les Sensibles, Viognier, Pays d’Oc, Frankrijk

Hoofdgerechten

Kabeljauw, doperwt, kruidzwam, bundelzwam, schorrekruid, Opperdoezer Ronde, saus van cantharellen € 23,50

Wijnsuggestie: Funckenhausen, Chardonnay, Mendoza, Argentinië

Runderzijlende, eendenlever, sesam, Borlotti bonen, wortel, cantharel, aceto ui, jus van gerookte knoflook € 23,50

Wijnsuggestie: Funckenhausen, Cabernet Sauvignon, Mendoza, Argentinië

Dessert en kaas

Blauwe bessen, cremeux van pure chocolade, zeezout, merengue, gel van cassisbes, zwarte peper, chocolade sorbet € 9,50

Wijnsuggestie: Slanghoek Cellar, Red Muscadel, Slanghoek, Zuid-Afrika

Kaasassortiment van Bourgondisch lifestyle € 12,00

Wijnsuggestie: Overleg met sommelier

Keuzemenu's

3 gangen - € 35,50
Coquille of Kalf - Kabeljauw of Runderzijlende - Blauwe bessen of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

4 Gangen - € 42,50
Coquille of Kalf - Scholfilet - Kabeljauw of Runderzijlende - Blauwe bessen of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

5 Gangen - € 48,50
Coquille of Kalf - Scholfilet - Kabeljauw of Runderzijlende - Kaas - Blauwe bessen

6 Gangen - € 58,50
Coquille - Kalf - Scholfilet - Kabeljauw of Runderzijlende - Kaas - Blauwe bessen

7 Gangen - € 65,00
Te bestellen tot 20.00 uur
Coquille - Kalf - Scholfilet - Kabeljauw - Runderzijlende - Kaas - Blauwe bessen

Wijnarrangement

3 gangen € 19,50
4 gangen € 26,00
5 gangen € 32,50
6 gangen € 39,00
7 gangen € 45,50

Bekijk ook onze à la carte menukaart

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!