Maandmenu Restaurant De Dukdalf - augustus 2017

dagelijks vanaf 17.30 uur - elke maand een nieuwe kaart

Voorgerechten

Tartaar van rund, bloemkool, augurk, zuurdesem, sambai, eidooier en mayonaise van gerookte knoflook € 12,50

Wijnsuggestie: Diem Greener, Grüner Veltliner, Weinviertel, Oostenrijk 2016

Dungesneden coquille St. Jacques, bulgur, venkel, radijs en mayonaise van kaffirlime € 12,50

Wijnsuggestie: Terre di Faiano, Grechetto, Umbria, Italië, 2015

Tussengerecht

Geglaceerde kalfszwezerik, wortel, kalamansi, speksnijboon en kataifi € 14,50

Wijnsuggestie: J&G, Chenin Blanc, Robertson, Zuid-Afrika, 2016

Hoofdgerechten

Tamme eendenborst, biet, granny smith appel, adzuki bonen en jus van appelcider € 22,50

Wijnsuggestie: Oumsiyat Jaspe, Cabernet Sauvignon, shiraz, Bekaa-Vallei, Libanon, 2011

Gebakken kabeljauw, bataat, miso, algen en saus van vadouvan € 22,50

Wijnsuggestie: Château de Millet, Chardonnay, Côtes de Cascogne, Frankrijk, 2015

Dessert en kaas

Gegrilde ananas, kokoscremeux, espuma van pandan en gepofte rijst € 9,50

Wijnsuggestie: Muscat de Rivesaltes 'Gaudi', Muscat Petit Grains, Languedoc & Rousillon, Frankrijk

Kaasassortiment van Bourgondisch lifestyle € 12,50

Wijnsuggestie: Senhora do Convento, LBV port, Touriga Nacional, Francesca, Tinta Roriz, Douro, Portugal 1996

Keuzemenu's

3 gangen - € 34,50
Tartaar rund of Coquille - Eendenborst of Kabeljauw - Ananas of Kaas (supplement € 3,50)

4 Gangen - € 41,50
Tartaar rund of Coquille - Zwezerik - Eendenborst of Kabeljauw - Ananas of Kaas (supplement € 3,50)

5 Gangen - € 47,50
Tartaar rund of Coquille - Zwezerik - Eendenborst of Kabeljauw - Kaas - Ananas

6 Gangen - € 57,50
Coquille - Tartaar rund - Zwezerik - Eendenborst of Kabeljauw - Kaas - Ananas

7 Gangen - € 65,00
Te bestellen tot 20.00 uur
Coquille - Tartaar rund - Zwezerik - Kabeljauw - Eendenborst - Kaas - Ananas

Wijnarrangement

3 gangen € 18,75
4 gangen € 25,00
5 gangen € 31,25
6 gangen € 37,50
7 gangen € 43,75

Bekijk ook onze à la carte menukaart

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!