Maandmenu Restaurant De Dukdalf - maart 2019

dagelijks vanaf 17.30 uur - elke maand een nieuwe kaart

Voorgerechten

Skrei, rode biet, witlof, tardive, salmiak, frisée, krokant rijstvel € 13,75

Wijnsuggestie: Lugana D.O.C.‘Sorgente’, Turbiano di Lugana, Lombardije, Italië

Rouleau van piepkuiken, couscous, gekonfijte eendenlever, raz el hanout, abrikoos, pompoen€13,75

Wijnsuggestie: Vignes Royales, Syrah, Grenache, Carigan, Languedoc, Frankrijk

Tussengerecht

Gebraiseerde zeeduivel, pastinaak, rettich, radijs, venere rijst, saus milde curry € 14,75

Wijnsuggestie: Edmond Schueller, Pinot Blanc, Elzas, Frankrijk

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken heek, knolselderij, kinnebak, barba di frate, jus met linzen en selderij € 23,75

Wijnsuggestie: Elegantly, Chardonnay, Midi, Frankrijk

Gegrilde kalfsribeye, gele meiknol, aceto ui, roseval aardappel, mierikswortel, jus van gebakken sjalot € 23,75

Wijnsuggestie: Alcardet, Tempranillo- Petit Verdot, La Mancha, Spanje

Dessert en kaas

Rabarber, karnemelk, panna cotta, honing espuma, merengue, boerenmelk ijs, citroen, sumak € 9,75

Wijnsuggestie: Ludwig Wagner, Kerner Auslese, Pfalz, Duitsland

Kaasassortiment van Bourgondisch lifestyle € 13,50

Wijnsuggestie: In overleg met sommelier

Keuzemenu's

3 gangen - € 36,00
Skrei of Piepkuiken - Heek of Kalfsribeye - Rabarber of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

4 Gangen - € 42,75
Skrei of Piepkuiken - Zeeduivel - Heek of Kalfsribeye - Rabarber of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

5 Gangen - € 48,75
Skrei of Piepkuiken - Zeeduivel - Heek of Kalfsribeye - Kaas - Rabarber

6 Gangen - € 58,75
Skrei - Piepkuiken - Zeeduivel - Heek of Kalfsribeye - Kaas - Rabarber

7 Gangen - € 65,75
Te bestellen tot 20.00 uur
Skrei - Piepkuiken - Zeeduivel - Heek - Kalfsribeye - Kaas - Rabarber

Wijnarrangement

Per glas € 6,50

Bekijk ook onze à la carte menukaart

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!