Maandmenu Restaurant De Dukdalf - januari 2019

dagelijks vanaf 17.30 uur - elke maand een nieuwe kaart

Voorgerechten

Gemarineerde zeebaars, rode biet, grapefruit, venkel, vinaigrette Colombo kerrie € 13,50

Wijnsuggestie: Alice Vieira de Sousa, Viosinho, Gouveio, Rabigato, Douro, Portugal

Tartaar van rund, Canadese kreeft, granny smith appel, krokant spek, kappertjes, augurk, mayonaise ansjovis € 13,50

Wijnsuggestie: Zorzettig, Ribolla Gialla, Friuli, Italië

Tussengerecht

Parelhoen, spruiten, sambai, cecina, oesterblad, aardappel-oestersaus € 14,50

Wijnsuggestie: Haltinger Winzer, Spätburgunder, Baden, Duitsland

Hoofdgerechten

Gegrilde heilbot, wortel, fregola, postelein, raz el hanout, luchtige saus van laurier € 23,50

Wijnsuggestie: Castle Rock, Chardonnay, Central Coast, Californië

Iberico rugfilet, knolselderij, gekonfijte eendenlever, aardappel, jus van vadouvan € 23,50

Wijnsuggestie: Miros de Ribera, Tempranillo, Merlot, Cabernet Sauvignon, Ribera del Duero, Spanje

Dessert en kaas

'Pina Colada', gegrilde ananas, ananas sorbet, kokossorbet, espuma pina colada, kokos, crumble, merengue, atsina € 9,50

Wijnsuggestie: Bosco del Merlo, Verduzzo, Veneto, Italië

Kaasassortiment van Bourgondisch lifestyle € 13,00

Wijnsuggestie: In overleg met sommelier

Keuzemenu's

3 gangen - € 35,50
Zeebaars of Tartaar - Heilbot of Iberico - Pina Colada of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

4 Gangen - € 42,50
Zeebaars of Tartaar - Parelhoen - Heilbot of Iberico - Pina Colada of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

5 Gangen - € 48,50
Zeebaars of Tartaar - Parelhoen - Heilbot of Iberico - Kaas - Pina Colada

6 Gangen - € 58,50
Zeebaars - Tartaar - Parelhoen - Heilbot of Iberico - Kaas - Pina Colada

7 Gangen - € 65,00
Te bestellen tot 20.00 uur
Zeebaars - Tartaar - Parelhoen - Heilbot - Iberico - Kaas - Pina Colada

Wijnarrangement

Per glas € 6,50

Bekijk ook onze à la carte menukaart

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!