Maandmenu Restaurant De Dukdalf - december 2019

Elke maand een nieuwe kaart

Voorgerechten

Geschroeide zalm, wortel, zwarte quinoa, grapefruit, espuma van vadouvan € 13,75

Wijnsuggestie: Haltinger, Gutedel, Baden Duitsland

Tartaar van hert, 63°C dooier, bloemkool, karmozijn peer, crosne, cavolo nero, gerookte olijfolie en oude aceto balsamico € 13,75

Wijnsuggestie: J&G, Chenin Blanc, Robertson, Zuid-Afrika

Tussengerecht

Tonijn, pastinaak, yoghurt, roodhoorn, koffie, saus van eendenlever € 14,75

Wijnsuggestie: Zorzettig, Traminer Aromatico, Friuli, Italië

Hoofdgerechten

Kabeljauw, fregola, rode biet, witlof, boekweit, postelein, beurre blanc € 23,75

Wijnsuggestie: Réserve du Petit Bois, Chardonnay, Languedoc, Frankrijk

Fazantfilet, stoof van de pootjes, aardappelmousseline, zuurkool, cecina de león, paddestoelen, Jamaica peper en eigen jus € 23,75

Wijnsuggestie: Zolo, Cabernet-sauvignon/Bonarda/Merlot/Malbec, Mendoza, Argentinië

Dessert en kaas

Mandarijn, lemoncurd, miso, merengue, yuzu, crumble, atsina € 9,75

Wijnsuggestie: Muscat de Rivesaltes, Muscat Petit Grains, Languedoc & Roussillon, Frankrijk

Kaasassortiment van Bourgondisch lifestyle € 13,50

Wijnsuggestie: In overleg met sommelier

Keuzemenu's

3 gangen - € 36,00
Zalm of Hert - Kabeljauw of Fazant - Mandarijn of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

4 Gangen - € 42,75
Zalm of Hert - Tonijn - Kabeljauw of Fazant - Mandarijn of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

5 Gangen - € 48,75
Zalm of Hert - Tonijn - Kabeljauw of Fazant - Kaas - Mandarijn

6 Gangen - € 58,75
Zalm - Hert - Tonijn - Kabeljauw of Fazant - Kaas - Mandarijn

7 Gangen - € 65,75
Te bestellen tot 20.00 uur
Zalm - Hert - Tonijn - Kabeljauw - Fazant - Kaas - Mandarijn

Wijnarrangement

Per glas € 6,50

Bekijk ook onze à la carte menukaart

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!