Maandmenu Restaurant De Dukdalf - november 2018

dagelijks vanaf 17.30 uur - elke maand een nieuwe kaart

Voorgerechten

Op lage temperatuur gegaarde tongschar, bloemkool, paling, macadamia, krokante aardappel, beurre noisette € 13,50

Wijnsuggestie: Alice Vieira de sousa, Viosinho, Rabigato, Gouveio, Douro, Portugal

Rouleau van fazant, topinamboer, crosne, witlof, krokante oesterzwam, champignon, gemarineerde shii-take € 13,50

Wijnsuggestie: Haltinger, Gutedel, Baden, Duitsland

Tussengerecht

Geschroeide tonijn, pastinaak, granaatappel, yoghurt, bergamot, saus van eendenlever € 14,50

Wijnsuggestie: ‘Cala Luna’ Paolo Leo, Fiano, Puglia, italië

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken snoekbaars, kokkels, biet, koolrabi, riso venere, beurre blanc € 23,50

Wijnsuggestie: “Cuvée de l’aurore, Chardonnay, Bourgogne, Frankrijk

Gebraden hertenbout, fondant aardappel, pompoen, cavelo nero, spruiten, winterpostelein, jus van rookworst € 23,50

Wijnsuggestie: MWC, Shiraz-Mourvèdre, Central Victoria, Australië

Dessert en kaas

"Cafe Glace", koffie, vanille ijs, witte wijn sabayon, kahlua, gezouten karamel, merengue, geroosterde amandel € 9,50

Wijnsuggestie: Oumsiyat Douce Nuit, Obeidy, Bekaa-vallei, Libanon

Kaasassortiment van Bourgondisch lifestyle € 13,00

Wijnsuggestie: In overleg met sommelier

Keuzemenu's

3 gangen - € 35,50
Tongschar of Fazant - Snoekbaars of Hertenbout - Cafe Glace of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

4 Gangen - € 42,50
Tongschar of Fazant - Tonijn - Snoekbaars of Hertenbout - Cafe Glace of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

5 Gangen - € 48,50
Tongschar of Fazant - Tonijn - Snoekbaars of Hertenbout - Kaas - Cafe Glace

6 Gangen - € 58,50
Tongschar - Fazant - Tonijn - Snoekbaars of Hertenbout - Kaas - Cafe Glace

7 Gangen - € 65,00
Te bestellen tot 20.00 uur
Tongschar - Fazant - Tonijn - Snoekbaars - Hertenbout - Kaas - Cafe Glace

Wijnarrangement

Per glas € 6,50

Bekijk ook onze à la carte menukaart

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!