Maandmenu Restaurant De Dukdalf - november 2019

Elke maand een nieuwe kaart

Voorgerechten

Zacht gegaarde sliptong, topinamboer, witlof, tardive, beurre noisette, granaatappel € 13,75

Wijnsuggestie: Menancos, Albariño, Vinho Verde, Portugal

Terrine van fazant en eendenlever, kastanje, duindoornbes, gekonfijte ui, hazelnoot € 13,75

Wijnsuggestie: Le Tre Rie, Pinot Grigio, Garda, Italië

Tussengerecht

Gebraiseerde zeeduivel, pompoen, curry, inktvis risotto, bergamot € 14,75

Wijnsuggestie: Joostenberg, Chenin Blanc, Paarl, Zuid-Afrika

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken snoekbaars, aardappelmousseline, bloedworst, zuurkool, cavolo nero, saus van zuurkool € 23,75

Wijnsuggestie: Almade, Viognier, Languedoc, Frankrijk

Hert, knolselderij, spruiten, paddestoelen, postelein, krokante aardappel, eigen jus € 23,75

Wijnsuggestie: VV Roc & Lune, Carignan, Roussillon, Frankrijk

Dessert en kaas

"Café Glace", vanille ijs, koffie, witte wijn sabayon, amandel, merengue, kahlua, atsina € 9,75

Wijnsuggestie: Garnaxta Ambré Roja, Garnaxta Roja, Costa-Brava, Spanje

Kaasassortiment van Bourgondisch lifestyle € 13,50

Wijnsuggestie: In overleg met sommelier

Keuzemenu's

3 gangen - € 36,00
Sliptong of Fazant - Snoekbaars of Hert - Café Glace of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

4 Gangen - € 42,75
Sliptong of Fazant - Zeeduivel - Snoekbaars of Hert - Café Glace of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

5 Gangen - € 48,75
Sliptong of Fazant - Zeeduivel - Snoekbaars of Hert - Kaas - Café Glace

6 Gangen - € 58,75
Sliptong - Fazant - Zeeduivel - Snoekbaars of Hert - Kaas - Café Glace

7 Gangen - € 65,75
Te bestellen tot 20.00 uur
Sliptong - Fazant - Zeeduivel - Snoekbaars - Hert - Kaas - Café Glace

Wijnarrangement

Per glas € 6,50

Bekijk ook onze à la carte menukaart

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!