Maandmenu Restaurant De Dukdalf - december 2018

dagelijks vanaf 17.30 uur - elke maand een nieuwe kaart

Voorgerechten

Tartaar van hert, gekonfijte eendenlever, pastinaak, sharonfruit, cavolo nero, aceto balsamico € 13,50

Wijnsuggestie: Finca Rio Negro, Gewürztraminer, Guadalajara, Spanje

Op lage temperatuur gegaarde zalm, crème van ei, augurk, kappertjes, roodhoornwier, raz el hanout, bulgur € 13,50

Wijnsuggestie: Balancines, Sauvignon blanc en Chardonnay, Extremadura, Spanje

Tussengerecht

Fazant, crème van cepes, gefrituurde oesterzwam, shii-take, champignons, luchtige saus van paddestoelen € 14,50

Wijnsuggestie: Gran Bohedal, Viura, Rioja Alta, Spanje

Hoofdgerechten

Kalfssukade, aardappelmousseline, rode kool, appelcompote, krokante aardappel, karmozijn peer, jus van appel € 23,50

Wijnsuggestie: 12 Compases, Monastrell en Tempranillo, Murcia, Spanje

Gegrilde rogvleugel, bloemkool, zwarte quinoa, witlof, beurre noisette, hazelnoot, bieslook € 23,50

Wijnsuggestie: Trus Roble, Tinto Fino, Ribera del Duero, Spanje

Dessert en kaas

Cremeux chocolade, espuma chocolade, sorbet chocolade, sinaasappel, merengue, crumble, atsina, zeezout € 9,50

Wijnsuggestie: Darimus, Syrah, Campo de Cartagena, Spanje

Kaasassortiment van Bourgondisch lifestyle € 13,00

Wijnsuggestie: In overleg met sommelier

Keuzemenu's

3 gangen - € 35,50
Hert of Zalm - Kalfssukade of Rogvleugel - Chocolade of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

4 Gangen - € 42,50
Hert of Zalm - Fazant - Kalfssukade of Rogvleugel - Chocolade of Kaas (Kaas supplement € 3,50)

5 Gangen - € 48,50
Hert of Zalm - Fazant - Kalfssukade of Rogvleugel - Kaas - Chocolade

6 Gangen - € 58,50
Hert - Zalm - Fazant - Kalfssukade of Rogvleugel - Kaas - Chocolade

7 Gangen - € 65,00
Te bestellen tot 20.00 uur
Hert - Zalm - Fazant - Kalfssukade - Rogvleugel - Kaas - Chocolade

Wijnarrangement

Per glas € 6,50

Bekijk ook onze à la carte menukaart

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!