Lunchkaart Restaurant De Dukdalf

Maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 14.30 uur

Lunch op aanvraag

Van 31 oktober tot 1 april is De Dukdalf alleen op aanvraag open voor lunch, vanaf 2 personen.

Lunchmenu

Ons lunchmenu bestaat uit een voorgerecht en een hoofdgerecht, waarbij u de keuze hebt uit de gerechten van ons maandelijks wisselende keuzemenu.

Tussen haakjes de prijs als u deze gerechten los bestelt.

Voorgerechten

Geschroeide coquille, paling, vichyssoise, gefrituurde prei, geroosterde bosui, lardo di collonata en krokante aardappel (€12,50)

Wijnsuggestie: Franzen, Elbling, Mosel, Duitsland 2013

Parelhoen, wortel, raz el hanout, vinaigrette gevogelte en postelein (€12,50)

Wijnsuggestie: Dashwood, Pinot Gris, Marlborough, Nieuw-Zeeland 2013

Hoofdgerechten

Op de huid gebakken heekfilet, knolselderij, cecina y leon, barba di frata, paddestoelen en saus van linzen en selderij (€22,50)

Wijnsuggestie: Cranswick, Chardonnay, New South Wales, Australië 2013

Bavette Black Angus, gebakken witlof, koolrabi, tardivo, pommes fondant, zwarte knoflook, cavelo nero en jus van cabernet sauvignon (€22,50)

Wijnsuggestie: La Vendimia, Tempranillo en Garnacha, Rioja, Spanje 2013

Als u een allergie heeft, wilt u dit dan svp aangeven bij de bediening? Dan houden wij er rekening mee!